Buzău

articolul anterior articolul urmator

Mesajul îndurerat postat de soţul femeii care a murit intoxicată la trei săptămâni după nuntă: „Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer“

0
19 Nov 2019 17:11:19
Autor: Iulian Bunila
Florentin şi Laura Lemnaru, cuplul din Buzău despărţit de o tragedie FOTO Arhivă personală
Florentin şi Laura Lemnaru, cuplul din Buzău despărţit de o tragedie FOTO Arhivă personală

”Despărţirea de tine, draga mea soţie, este extrem de dureroasă”. Aşa începe mesajul de adio pe care soţul Laurei Lemnaru, tânăra de 26 de ani care a murit duminică, 17 noiembrie, intoxicată cu monoxid de carbon, l-a postat pe Facebook.

Extrem de afectat de tragedia care s-a abătut asupra familiei sale şi cuprins de regretul că se afla departe de familia aflată la necaz, Florentin Lemnaru şi-a strigat durerea din suflet printr-un mesaj postat pe Facebook. 
 
”Despărţirea de tine, draga mea sotie este extrem de dureroasă. Cu sufletele îndurerate, te conducem pe ultimul drum pe tine, iubirea mea”, a scris bărbatul care în urmă cu doar trei săptămâni îşi ducea iubita la altar.
 
La mai puţin de o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, Laura Lemnaru, în vârstă de 26 de ani, a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar fetiţa ei a ajuns la spital în stare gravă. Nenorocirea a fost descoperită de vecini, pe care i-a alarmat soţul tinerei, plecat după nuntă în Franţa, la muncă.
 
Acesta a revenit acasă, doar pentru a-şi înmormânta iubita, copleşit de durere. ”Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer, departe de noi, dar mai aproape de Dumnezeu, lăsând în urmă multă durere şi lacrimi. Pentru dragostea şi bunătatea cu care ne-ai înconjurat îţi datorăm neuitarea. Dumenezeu să-i dea odihnă veşnică. Nu te voi uita niciodată!”, a scris Florentin pe contul personal de Facebook.
 
Florentin Lemnaru se afla la muncă, în Franţa, când soţia lui murea la mii de kilometri distanţă, în comuna Smeeni. După ce a văzut că Laura nu-i răspunde la telefon toată dimineaţa, iar pe camerele de supraveghere nu-i nicio mişcare, bărbatul şi-a îndemnat nişte vecini să spargă uşa pentru a vedea ce se întâmplă cu familia lui. 
 
Temerile lui Florentin au fost confirmate câteva clipe mai târziu. Soţia lui, Laura, era întinsă în pat, fără suflare, iar fetiţa încă mişca. Victimele au fost scoase din încăperea inundată de fum şi aduse în curte. 
Laura va fi înmormântată, miercuri, în localitatea Pogoanele iar slujba va fi oficiată la Biserica Adormirea Maicii Domnului.
 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările