Buzău

articolul anterior articolul urmator

Militari şi tehnică de luptă, la repetiţii pe Calea Eroilor din Buzău pentru parada de Ziua Naţională VIDEO

0
30 Nov 2021 12:14:42
Autor: Iulian Bunila
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Buzoienii pot participa, miercuri, după ora 11.00, la parada militară de Ziua Naţională organizată de autorităţile judeţului. Marţi, au fost restricţii în Bariera Ploieşti pentru repetiţii, urmând ca aceleaşi măsuri să fie aplicate şi miercuri dimineaţă.

 
Potrivit unui comunicat de presă al Instituţiei Prefectului, la parada militară de la Buzău ocazionată de sărbătoarea naţională vor participa aproximativ 400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale şi din celelalte instituţii din cadrul Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. 
 
Spectatorii vor avea ocazia să asiste la defilarea cu personal şi tehnică militară a peste 70 de mijloace tehnice şi circa zece aeronave  puse  la  dispoziţie  de  Divizia 2 Infanterie Getica, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău şi Poliţia Locală Buzău.
 
„Accesul tuturor persoanelor este liber (cu excepţia zonei oficiale), cu  asigurarea unei distanţe de minimum un metru  între  participanţi. Cei prezenţi vor respecta măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2, implicit purtarea măştii de protecţie”, precizează sursa citată. 
 
Pe trotuarul de pe partea cu Cimitirul Eroilor, pe  lungimea gardului cimitirului, va fi delimitată zona oficială în care vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru  care  au trecut zece zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi si a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. 
 
Capacitatea acestei zone va fi de  cel mult 200 de persoane cu asigurarea unei distanţe de  minimum un metru între participanţi. În zona în care se va desfăşura evenimentul, vor fi restricţii de circulaţie între orele 9.30 şi 13.00 pe Calea Eroilor şi pe bulevardul Mareşal Alexandru Averescu.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

VIDEO Turiştii români redescoperă Vulcanii Noroioşi după lunga perioadă de restricţii impuse de pandemie

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările