Buzău

articolul anterior articolul urmator

Motivul pentru care Consiliul Judeţean a suplimentat fondurile necesare modernizării UPU Buzău

0
17 Sep 2019 19:06:48
Autor: Iulian Bunila

Consiliul Judeţean a majorat sumele alocate proiectului de modernizare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Decizia a fost luată, prin votul majorităţii consilerilor judeţeni, în şedinţa extraordinară de marţi.


Suplimentarea fondurilor ce constituie contribuţia proprie a judeţului la realizarea proiectului care se ridică la 200.000 de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean a explicat de unde au apărut diferenţele faţă de sumele estimate şi alocate iniţial.

”S-au făcut evaluări şi s-a constatat că mai trebuie anumiţi bani pentru lucrările care se vor face acolo. Este vorba despre o sumă foarte mare, vreo două miliarde de lei vechi, iar ca să evităm orice disfuncţie în derularea acestor lucrări am ţinut această şedinţă extraordinară”, a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele CJ Buzău.

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău va fi extinsă şi modernizată, în perioada următoare, printr-un proiect cu finanţare europeană şi din fonduri proprii ale judeţului. 

Practic, extinderea va consta în construirea unei noi clădiri, în curtea spitalului. Prin acelaşi proiect, secţia va fi complet dotată şi utilată cu aparatură modernă. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii