Buzău

articolul anterior articolul urmator

Motivul pentru care a fost amânată redeschiderea podului din zona Marghiloman

0
23 Jan 2020 20:32:11
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Anunţată iniţial pentru începutul acestei săptămâni, redeschiderea circulaţiei auto pe pasajul de la parcul Marghiloman a fost amânată. Decizia îi aparţine constructorului, care aşteaptă să finalizeze şi căile pietonale de pe cele două laterale.


Săptămâna trecuta, edilii anunţau că pasajul de pe Horticolei va fi redeschis circulaţiei auto cât de curând. Era încheiată inclusiv trasarea marcajelor pe carosabil.

Promisiunea nu a fost însă respectată, constructorul hotărând între timp să menţină circulaţia oprită până la finalizarea căilor pietonale.

Cele două spaţii laterale rezervate pentru pietoni au fost separate de carosabil printr-un parapet înalt de beton, care urmează să fie vopsit zilele acestea, în funcţie de condiţiile meteo.

De asemenea, mai trebuie fixate şi balustradele, care nu au fost amplasate decât pe porţiunea care traversează şoseaua.

Mai sunt de executat şi alte lucrări, dar constructorul se înscrie în termenele contractuale şi nu vor fi întârzieri. Circulaţia ar putea fi reluată pe pasajul de la Marghiloman, care face legătura între bulevardul Republicii şi strada Horticolei, la jumătatea lunii februarie.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările