Buzău

articolul anterior articolul urmator

Persoanele care vor devină preşedinţi ai secţiilor de votare la europarlamentare, chemaţi la instruire

0
16 Apr 2014 08:17:21
Autor: Iulian Bunila
Convocarea a fost făcută de Instituţia Prefectului
Convocarea a fost făcută de Instituţia Prefectului

Încep pregătirile pentru alegerile europarlamentare. Pe  23 aprilie, la ora 10.00, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, Autoritatea Electorală Permanentă va organiza instruirea persoanelor care au depus cerere de înscriere în listele celor care pot fi desemnaţi preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare sau locţiitori ai acestora, pentru alegerile europarlamentare din data de 25 mai.

 
Convocarea a fost făcută de Instituţia Prefectului şi are o importanţă majoră pentru desemnarea celor care vor conduce birourile electorale ale secţiilor de votare.
 
Astfel, persoanele care nu participă la această instruire vor fi scoase din listă, considerându-se că nu îndeplinesc condiţiile de avizare în vederea participării la tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora .
 
Pentru a fi desemnaţi preşedinţi ai birourilor electorale ale secţiilor de votare, persoanele trebuie să dovedească faptul că  nu au exercitat această funcţie la cel puţin un scrutin electoral anterior.
 
Citeşte şi: VIDEO Cei mai buni meşteri populari din judeţul Buzău expun la Consiliul Judeţean obiecte tradiţionale de Paşte 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările