Buzău

articolul anterior articolul urmator

Peste 400 de muncitori lucrează la modernizarea Shopping City Buzău. O nouă aripă va fi deschisă miercuri

0
2 Dec 2019 16:52:59
Autor: Iulian Bunila
Lucrările de modernizare se vor încheia la jumătatea anului 2020
Lucrările de modernizare se vor încheia la jumătatea anului 2020

Procesul de extindere a Shopping City Buzău se apropie de final, odată cu inaugurarea, pe 4 decembrie, a zonei noi de food court. Lucrările au debutat în octombrie 2018, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe şantier fiind buzoieni.


* Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei.

În noul spaţiu, amenajat la etajul complexului, vor funcţiona McDonald’s, Mesopotamia, KFC, Toledo şi Spartan. Va avea punct comercial şi cofetăria Corina Caffe.

În noul Shopping City Buzău se vor deschide, în premieră, magazinele Hervis, Yves Rocher şi Victoria Home, iar Orsay, Pepco, Picasso, Exigent, Jolidon şi Class vor fi relocate în spaţii noi.

Potrivit unui comunicat al NEPI Rockcastle, începând cu 2020, când tot procesul de modernizare al centrului comercial va fi încheiat, cele două zone se vor uni în cel mai mare food court din regiune, unde vizitatorii vor descoperi noi destinaţii culinare, unele în premieră pentru Buzău.

Finalizarea întregului proces de extindere şi modernizare este estimat pentru jumătatea anului viitor, moment din care Shopping City Buzău îşi propune să ofere cea mai mare varietate de opţiuni de petrecere a timpului liber şi relaxare pentru familiile din regiune, astfel că mixul de magazine şi cel de restaurante a fost, în ultima perioadă, în proces de remodelare.

"Lucrările, ce au debutat în octombrie 2018, implică şi forţă de muncă locală, o treime dintre cei peste 400 de muncitori de pe şantier fiind localnici. Alte peste 120 de locuri de muncă permanente vor fi create odată cu deschiderea noilor magazine din cadrul extensiei", precizează NEPI Rockcastle.

Extinderea şi modernizarea Shopping City Buzău reprezintă o investiţie de 16 milioane de euro, suportată de NEPI Rockcastle. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii