Buzău

articolul anterior articolul urmator

Poliţia Buzău angajează bucătar pentru popota unităţii. Alte zece posturi sunt vacante

0
26 Oct 2021 20:37:31
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Inspectoratul de Poliţia al Judeţului Buzău scoate la concurs 11 posturi pentru personal contractual. Angajările se fac în mai multe departamente din IPJ. E nevoie, printre altele, de bucătar, electrician şi administrator pentru popota Inspectoratului.


Câte două posturi vacante sunt la Serviciul Rutier şi la Poliţia Municipiului Buzău,  trei posturi sunt la Serviciul Logistic, unde e nevoie de bucătar, electrician şi de administrator popotă. 

De asemenea,  angajări se mai fac la Serviciul Criminalistic, la Serviciul Cazier,  dar şi la Poliţia municipiului Râmnicu Sărat.

La Serviciul Rutier sunt disponibile două posturi, de operator controlor date şi referent în Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă. 

De câte un referent pentru Compartimentul Secretariat, Documente Clasificate şi Arhivă este nevoie la Serviciul Criminalistic, Serviciul Resurse Umane şi Poliţia Municipiului Râmnicu Sărat, iar două astfel de posturi sunt disponibile la Poliţia Municipiului Buzău.

Se mai fac angajări pentru trei posturi la Serviciul Logistic, de bucătar, electrician şi administrator popotă. Mai este necesară angajarea pe un post de operator controlor, evidenţe informatizare cazier judiciar la Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţă Operativă.

Persoanele care doresc să se înscrie, în vederea participării la concursuri, pot să o facă până pe 1 noiembrie inclusiv, în zilele lucrătoare, de luni până joi, între orele 10:00-14:00 şi vineri între orele 10:00-12:00.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările