Buzău

articolul anterior articolul urmator

Poliţiştii povestesc ce au înregistrat camerele de supraveghere video în momentul în care militarul din Buzău şi-a împuşcat soţia, apoi s-a sinucis

0
28 Apr 2011 07:10:00
Autor: Iulian Bunila
Bărbatul s-a sinucis la scurt timp după comiterea crimei
Bărbatul s-a sinucis la scurt timp după comiterea crimei

Filmul terifiant al crimei din benzinărie înregistrat de camerele de supraveghere durează doar patru minute, de la intrarea militarului nervos, până la ultimul foc de pistol, cel al sinuciderii bărbatului. Deşi femeia se încuia noaptea în benzinărie tocmai de teama soţului, de data aceasta a uitat să meargă după ultimul client şi să sucească cheia în uşă

CITIŢI ŞI: VIDEO Un militar buzoian şi-a împuşcat soţia în cap după care s-a sinucis

Poliţiştii care au vizionat înregistrarea crimei din benzinărie spun că imaginile sunt de-a dreptul terifiante, iar în ele se poate distinge chipul inuman al bărbatului, chinuit de furie. Ionel Aniţoiu a intrat în benzinărie mult după miezul nopţii, la scurt timp după ce a ieşit un client. A mers către tejghea, unde a văzut-o de cealaltă parte pe Maria, în timp ce vorbea la telefon, aparent nederanjată de vizita inopinată.

S-a oprit şi a aşteptat-o cu sânge rece să termine convorbirea, după care a trecut la fapte. Se vede cum scoate pistolul de sub haină, îl armează în faţa ei, femeia apucă să apese butonul de alarmă după care se întoarce să fugă, moment în care dispare din înregistrare. Peste câteva secunde apar în imagini o parte din trupul prăbuşit, al femeii, şi o pată de sânge care se măreşte.

CITIŢI ŞI: Divorţ încheiat cu gloanţe-n cap! Aventura cu o amantă i-a distrus familia militarului care şi-a împuşcat soţia

Pistolul din dotarea militarului cu care acesta şi-a împuşcat soţia în şi apoi s-a sinucis

Recent, femeia îşi luase măsuri de precauţie, în urma unor scandaluri repetate cu soţul ei de care avusese parte la serviciu, şi se închidea în benzinărie.

„Între ei au fost mai multe conflicte, derulate la locul de muncă al femeii. Ultima oară a fost săptămâna trecută, când administratorul benzinăriei a intervenit şi i-a pus în vedere să nu mai vină. Ne-a confirmat că i-a recomandat să încuie uşa după fiecare client. Pe imagini se vede că respecta această sugestie, însă la ultimul client a mers la uşă vorbind la telefon, i-a descuiat, i-a încasat, acesta a plecat, iar femeia a rămas să vorbească la telefon. Nu s-a mai dus să încuie, aşa cum făcea de obicei. Apoi a apărut soţul care a aşteptat până a terminat de vorbit şi a pus planul în derulare. Femeia a apăsat butonul de panică şi s-a retras în spatele tejghelei, unde era singura cale de refugiu. Acolo s-au derulat ultimele momente. Nu a mai durat decât trei, patru secunde până s-a împuşcat şi el", spune comisarul şef Ion Marin, comandantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

CITIŢI ŞI: VIDEO Trupul militarului ucigaş şi al soţiei au ajuns la familii

Atât reprezentanţii IPJ cât şi procurorii au precizat că nu pot face publice aceste imagini video înregistrate de camera de supraveghere, cel puţin în acest moment al anchetei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările