Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Pompierii buzoieni au inaugurat, miercuri, o subunitate în comuna Beceni

0
16 Mar 2016 16:52:59
Autor: Iulian Bunila
La inaugurare a fost prezent şi comandantul IGSU, generalul Ovidiu Vasilică   Foto Iulian Bunilă
La inaugurare a fost prezent şi comandantul IGSU, generalul Ovidiu Vasilică   Foto Iulian Bunilă

Noul punct de lucru, deservit de 21 de pompieri şi paramedici SMURD, asigură intervenţia rapidă în zona centrală şi de nord a judeţului Buzău. Subunitatea acţionează cu două autospeciale şi funcţionează într-o clădire construită cu fonduri alocate de Primăria Beceni, dar şi de primăriile celorlalte comune din zonă.

 
Au răsunat sirenele pompierilor militari, miercuri, în comuna Beceni, acolo unde, în prezenţa oficialităţilor judeţene, a fost inaugurat un punct de lucru. În noua subunitate de la Beceni vor activa 21 de pompieri si paramedici, fiind utilată cu două autospeciale, una pentru stingere cu apa şi spumă, de capacitate mare, precum şi o Ambulanta SMURD.
 
Structura de intervenţie, dislocată de la Detaşamentul de Pompieri Râmnicu Sărat, va deservi zona centrală şi de nord a judeţului, respectiv comunele Beceni, Cernăteşti, Vintilă Vodă, Mânzpleşti, Lopătari, Săruleşti şi Bisoca, cu cele 65 de sate componente, cu o populatie de aproximativ 23 de mii de locuitori. 
 
Noul punct de lucru al ISU Buzău funcţionează într-o clădire construită cu fonduri alocate de Primăria Beceni, dar şi de primăriile celorlalte comune din zona de nord a judeţului.
 
Prin deschiderea noului punct de lucru de la Beceni se va reduce timpul mediu de răspuns la situaţiile de urgenţă de la 49 de minute la 22 de minute.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările