Buzău

articolul anterior articolul urmator

Primarul Buzăului vrea parcare subterană, în zona parcului Sfinţii Îngeri VIDEO

0
22 Apr 2021 18:47:24
Autor: Iulian Bunila

Consiliul Local Municipal a votat bugetul municipiului Buzău, pe 2021. Aprobarea acestuia este încă un prilej pentru primarul Constantin Toma de a posta un videoclip pe Facebook în care vorbeşte despre viitoarele proiecte edilitare.

 
Municipiul Buzău va avea anul acesta un buget de peste 413 milioane de lei, din care cheltuielile sunt estimate la 414 milioane de lei, deficitul ridicându-se la 415.000 lei.
  
Deşi contestat încă de la început de către aleşii din USR şi PNL, care au depus de altfel şi amendamente de care însă nu s-a ţinut cont, bugetul a fost votat cu 14 voturi pentru, şase abţineri şi un vot împotrivă. 
 
Va fi un an al investiţiilor, spune primarul Constantin Toma: ”Avem 104 milioane de euro din care 55 de milioane sunt investiţii, ceea ce reprezintă cel mai bun buget care a fost vreodată în municipiul Buzău de după 1990. (...) Nu este o glumă. Este prinsă în ceea ce veţi aproba.”
 
Aprobarea bugetului este încă un prilej pentru primarul Constantin Toma de a posta un videoclip pe Facebook în care vorbeşte despre viitoarele proiecte. Unul dintre ele este ”săparea” în centrul Buzăului a unei parcări cu peste 250 de locuri.
 
”Una dintre investiţiile importante pe care le vizăm prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este o parcare subterană chiar aici în zona centrală, lângă biserica şi parcul Sfinţii Îngeri. Dacă vom realiza parc în actuala parcare, adică să extindem parcul de lângă Biserica Sfinţii Îngeri şi ne vom duce în subteran cu două, trei etaje, vom obţine circa 250, 300 de locuri de parcare”, promite Constantin Toma în clipul postat după şedinţa CLM. (De la minutul 07.34)
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările