Buzău

articolul anterior articolul urmator

Referendumul a picat. Primarul Buzăului: ”Mulţumesc din tot sufletul buzoienilor ce şi-au sacrificat timpul”

1
26 Sep 2021 23:32:15
Autor: Iulian Bunila
I. Bunilă
I. Bunilă

Referendumul privind unirea Buzăului cu Ţinteştiul s-a încheiat cu un eşec provocat de prezenţa extrem de slabă la urne înregistrată la nivelul municipiului Buzău. La Ţinteşti, procentul de participare a depăşit pragul de validare, însă în zadar.


Duminică noapte, la închiderea secţiilor de votare, se prezentaseră la urne 11.514 buzoieni dintr-un total de 107.756 înscrişi pe listele electorale permanente, adică 10,68 la sută. 

În comuna Ţinteşti, însă, situaţia a fost total diferită. Au votat 1.548 cetăţeni dintr-un total de 3.597 înscrişi pe listele electorale permanente, respectiv 40,03 la sută.

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, publicată la ora 23.00, imediat după închiderea secţiilor de votare, primarul Constantin Toma le-a mulţumit buzoienilor care au ieşit duminică la vot.

”Începând de mâine, împreună cu echipa mea, vom munci, ca şi până acum, să vă îmbunătăţim viaţa de zi cu zi şi să identificăm  şi să derulăm cât mai multe proiecte ce pot schimba în bine viitorul oraşului nostru. (...)    Mulţumesc din tot sufletul buzoienilor ce şi-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot, crezând, ca şi mine, în acest proiect!”, a scris primarul Constantin Toma.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

pula
26.09.2021, 23:37:46

tara arde si babele... voteaza

+10 (12 voturi)
Modifică Setările