Buzău

articolul anterior articolul urmator

Referendumul pentru unirea Buzăului cu Ţinteşti, promovat prin afişe stradale şi postări pe Facebook VIDEO

0
3 Aug 2021 15:04:58
Autor: Iulian Bunila
sURSA i.bUNILĂ
sURSA i.bUNILĂ

Campania de informare pentru referendumul privind unirea munipiului Buzău cu Ţinteşti este în plină desfăşurare. Străzile din cele două unităţi adminisrative au fost împânzite deja cu bannere prin care cetăţenii cu drept de vot sunt îndemnaţi să spună „Da” la referendumul din 26 septembrie.

 
Organizarea referendumului pentru unirea celor două UAT-uri va costa municipalitatea 1,2 milioane de lei din bugetul local. 800 de mii de lei vor fi cheltuieli de personal, indemnizaţii şi protocol, restul cheltuieli pentru materiale si servicii.
 
Campania se desfăşoară intens însă şi în mediul online, principalul vector de informare fiind chiar edilul Buzăului Constantin Toma, iniţiatorul acestui demers. 
 
Luni, printr-o nouă postare, Constantin Toma a ţinut să răspundă câtorva întrebări adresate frecvent pe reţelele de socializare de către contestatarii unirii Buzăului cu Ţinteştiul.
 
Edilul Constantin Toma a răspuns şi celor care consideră că în cazul că referendumul va fi validat, în următorii ani, vizată de investiţii pentru modernizarea infrastructurii va fi doar comuna Ţinteşti.
 
 
De asemenea, în aceeaşi postare, Constantin Toma a ţinut să îi liniştească şi pe crescătorii de animale din Ţinteşti, care se tem că nu mai pot desfăşura această activitate dacă zona în care locuiesc va deveni urbană.
 
Iniţiativa primarului Constantin Toma privind unirea municipiului Buzău cu Ţinteşti este susţinută şi de liderul PSD, Marcel Ciolacu. 
 
Printr-un comunicat de presă, liderul social democraţilor îşi anunţă susţinerea totală pentru acest demers. Mai mult, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi îndeamnă pe toţi buzoienii să participe la referendumul din 26 septembrie.
 
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările