Buzău

articolul anterior articolul urmator

Restricţii de circulaţie, pe durata ceremoniei de inaugurare a monumentului dedicat aviaţiei în garnizoana Buzău

0
17 Jul 2019 17:49:50
Autor: Iulian Bunila

Buzoienii sunt aşteptaţi în număr mare, vineri dimineaţă, la ceremonia de inaugurare a „Monumentului Aviatorilor” din intersecţia de la Aurora Mall. Vor fi defilări ale militarilor din garnizoana Buzău, survol cu elicoptere şi avioane de la Boboc, dar şi salturi cu paraşuta. Traficul rutier va fi restricţionat, timp de două ore.


Vineri, 19 iulie, începând cu ora 10.00, pe Bulevardul Unirii, în zona centrelor comerciale de la intrarea în oraş, Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic de la Boboc, în parteneriat cu Primăria municipiului Buzău şi Garnizoana Buzău, desfăşoară activităţi solemne prilejuite de sărbătorirea  Zilei Aviaţiei.

Cu această ocazie, în rondul din sensul giratoriu se va inaugura un monument, simbol al tradiţiei aviatice a oraşului Buzău, constând într-un avion L-39 ZA amplasat pe un soclu impunător.

La ceremonie vor participa oficialităţi de rang înalt din administraţia centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale. Aeronava a fost recondiţionată în cadrul Bazei Aeriene de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic.

Muncitorii de la Urbis Serv vor realiza până atunci iluminatul nocturn al avionului, dar şi două inscripţii care să poată fi văzute dinspre Bd. Unirii şi Mărăcineni cu mesajul „Buzău, oraş al aviaţiei şi paraşutismului militar românesc”.

”Pentru buna desfăşurare a acestui deosebit eveniment, vor fi instituite anumite restricţii de circulaţie”, se arată într-un comunicat al Primăriei Buzău.

Vor fi instituite restricţii de circulaţie pe următoarele artere:
– B-dul Unirii Nord
– Str. Frăsinet
– Str. Orizontului
– Str. Constituţiei
– Str. Prutului

Autobuzele Trans Bus care tranzitează zonele mai sus menţionate vor fi deviate pe perioada evenimentului.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii