Buzău

articolul anterior articolul urmator

Schimbări anunţate la vârful Prefecturii Buzău. Carmen Ichim îşi anunţă intenţia de a intra în politică

0
10 Dec 2019 21:12:43
Autor: Iulian Bunila
Conferinţa de presă organizată de prefectul Carmen Ichim
Conferinţa de presă organizată de prefectul Carmen Ichim

Prefectul judeţului Buzău a mărturisit într-o conferinţă de presă că a primit, zilele trecute, informaţii potrivit cărora schimbarea sa şi a celorlalţi prefecţi numiţi de guvernele PSD este o chestiune de zile sau chiar de ore, în cazul unora. În acest context, Carmen Ichim a anunţat că, în ianuarie 2020, va intra în politică.


Carmen Ichim a mărturisit că ar putea candida la o funcţie publică, la nivelul administraţiei locale sau naţionale, însă o decizie în acest sens va fi luată la momentul oportun. 

Ea spune că nu îşi va da demisia din funcţia de prefect, dar, în caz că va fi demisă prin decizie adoptată în şedinţă de guvern, în funcţie de motivarea ataşată deciziei, va ataca în instanţă acest demers.

A doua zi după ce nu va mai ocupa funcţia de prefect, Carmen Ichim se va întoarce la conducerea Gardei de Mediu Buzău, post suspendat în perioada cât a activat la Instituţia Prefectului.

Carmen Ichim spune că încă nu se ştie cine ar putea fi noul prefect de Buzău, însă o variantă tot mai vehiculată este cea a actualului subprefect, Leonard Dimian, susţinut de ALDE.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările