Buzău

articolul anterior articolul urmator

Se anunţă noi restructurări în Primăria Buzău. Vizaţi, angajaţii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman”

0
24 Aug 2017 17:07:21
Autor: Iulian Bunila

Aproape jumătate dintre angajatii Complexului de Servicii pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” şi-ar putea pierde slujba, deoarece azilul nu mai poate efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor, odată cu trecerea în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei.


Prin includerea tuturor serviciilor sociale în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Buzău, Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice „Alexandru Marghiloman”  îşi va pierde, începand cu 1 septembrie, personalitatea juridică. 

Astfel, azilul nu va mai putea efectua serviciile de îngrijire la domiciliul bătrânilor. În aceste conditii, cei 38 de angajaţi ii vor avea in grijă doar pe cei 40 de bătrâni găzduiti de Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstice. Un raport care a atras si atentia consilierilor muncipali.  
 
Primarul oraşului Buzău, Constantin Toma, sugerează să concedieze o parte dintre angajaţii centrului, dar şi ai altor instituţii aflate în subordinea Primăriei, pentru a face economii.
 
O organigramă suprasaturată este şi la Centrul de Urgenţă de Zi şi de Noapte pentru Oamenii fără adăpost din municipiul Buzău. Aici, 15 angajaţi au grijă, din primăvară până la începutul iernii, de cel mult tot atâţia beneficiari.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările