Buzău

articolul anterior articolul urmator

Spectacole pentru toate vârstele şi gusturile, la „Săptămâna Teatrului Tânăr”

0
26 Oct 2018 21:43:15
Autor: Iulian Bunila

Cei mai talentaţi tineri actori români au ocazia să impresioneze publicul Teatrului „George Ciprian” din Buzău într-o stagiune specială dedicată lor. Este vorba de „Săptămâna Teatrului Tânăr”, eveniment ajuns la ediţia a şasea şi care se desfăşoară în perioada 10 - 16 noiembrie. Organizatorii promit spectacole de teatru cu teme diferite, pentru toate vârstele şi gusturile.


„Săptămâna Teatrului Tânăr” este un festival organizat pentru al şaselea an consecutiv de Teatrul „George Ciprian” Buzău. Timp de o săptămână, în perioada 10 – 16 noiembrie, numerosi actori tineri de la teatre independente din ţară sunt protagoniştii unor spectacole de excepţie.

Pentru tinerii actori români, unii dintre ei încă pe băncile şcolii - studenţi la actorie -  festivalul  „Săptămâna Teatrului Tânăr” de la Buzău constituie o rampă de lansare. Evenimentul, dedicat tinerilor actori, are ca ţintă publicul tânăr.

Biletul de intrare la un spectacol din cadrul festivalului costă 25 de lei, pentru adulţi, şi 15 lei, pentru elevi. Tichetele pot fi procurate de la sediul Teatrului “George Ciprian”, dar şi online, accesând site-ul teatrulgeorgeciprian.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările