Buzău

articolul anterior articolul urmator

Spectacolul ”Peter Pan”, cadou oferit de Teatrul George Ciprian copiilor din Buzău

0
7 Dec 2015 15:53:01
Autor: Iulian Bunila

Teatrul „George Ciprian” Buzău le-a pregătit o surpriză copiilor, în prag de sărbători. Marţi seară, este programată avanpremiera spectacolului „Peter Pan”. Piesa, regizată de Octavian Jighirgiu, este interpretată de elevi, alături de doi actori profesionişti. Mişcarea scenică este asigurată de un coregraf cunoscut, Edi Stancu.


Ultima reprezentaţie din acest an la Teatrul „George Ciprian” Buzău este o piesă pentru copii. Este vorba de spectacolul „Peter Pan”, în regia lui Octavian Jighirgiu, în timp ce coregrafia este asigurată de Edi Stancu, cunoscut publicului din show-ul de mare success „Dansez pentru Tine”. 

Spectacolul are în distribuţie elevi ai secţiei de actorie a Liceului de Artă „Margareta Sterian” Buzău, de la Colegiul „Mihai Eminescu” dar şi actori profesionişti. Astăzi a avut loc ultima repetiţie înainte de spectacol.

„Peter Pan” este un spectacol care atrage copiii prin culoare, mişcare, acţiune, iar pe adulţii care îi însoţesc îi transpune într-o lume minunată.

Avanpremiera spectacolului „Peter Pan” va avea loc marţi seară, cu începere de la ora 19.00. Premiera spectacolului este programată la jumătatea lunii ianuarie, de Ziua Internaţională a Culturii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările