Buzău

articolul anterior articolul urmator

Sportivii buzoieni l-au ajutat pe Moş Nicolae să ajungă la copiii sărmani

0
7 Dec 2015 15:37:19
Autor: Iulian Bunila

Ziua de Moş Nicolae a fost un prilej pentru practicanţii unor sporturi de echipă să ofere mai mult decât  efortul depus pe terenul de joc.  Baschetbaliştii clubului Miandra Buzău şi handbaliştii de la HM Buzău 2012 au organizat campanii umanitare pentru strângerea unor cadouri pe care Moşul le-a distribuit mai multor copii săraci din Buzău.

 
Duminică, micii baschetbalişti ai Clubului Miandra Buzău au strâns zeci de jucării pe terenul de joc, înaintea meciului Artesania Bucureşti. 
 
Cadourile strânse în urma campaniei umanitare intitulată "De la copii la copii!", cu ajutorul componenţilor celor două echipe de baschet Juniori 3 şi 2, au ajuns la Centrul de copii nr. 3 din Buzău. Aici, zeci de copii au primit cu mare bucurie toate păpuşile şi darurile oferite de sportivi.

 
Tot duminică, echipa de handbal masculin HM Buzău 2012 a dus la bun sfârşit campania umanitară începută cu trei săptămâni în urmă. 
 
Peste 12 saci cu jucării de pluş, 21 de sacoşe cu jucării din plastic, 25 de saci şi pungi cu hăinuţe, rechizite, cărţi, caiete şi chiar cerceluşi, jocuri şi multe altele, au fost strânse la Sala Sporturilor Romeo Iamandi.
 
 
De Moş Nicolae, sutele de suporteri veniţi să asiste la meciul dintre HC Buzău 2012 şi AHC Dobrogea Sud Constanţa au aruncat în teren jucării de pluş destinate copiilor din centrele de plasament din Buzău. 
 
După ce jucăriile au fost strânse din teren, buzoienii prezenţi în număr mare în Sala Sporturilor din Buzău au putut urmări confruntarea dintre HC Buzău 2012 şi AHC Dobrogea Sud Constanţa, încheiată cu victoria echipei constănţene, care s-a impus în faţa buzoienilor cu o diferenţă de 10 goluri.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările