Buzău

articolul anterior articolul urmator

Stadionul de atletism din Buzău va fi printre cele mai moderne din ţară

0
10 Sep 2019 13:58:37
Autor: Iulian Bunila

Complexul sportiv de la marginea orasului va intra într-un amplu proces de reabilitare iar la finalul lucrărilor arena va beneficia de o pistă nouă de alergare, o tribună cu 1.500 de locuri, vestiare moderne şi tabelă de marcaj electronică.


Stadionul de atletism situat la ieşirea din Buzău spre Ploieşti va fi modernizat, începând chiar din acest an. Anunţul a fost făcut luni, de către edilul Constantin Toma. 

În acest an, municipalitatea a scos din nou proiectul la licitaţie şi, de această dată, patru firme s-au arătat interesate de reabilitarea stadionului de atletism din Buzău. 

Recent, a fost desemnat un câştigător, iar edilul speră ca, în cazul în care nu vor fi contestaţii, lucrările să fie demarate cât mai curând, astfel încât acest stadion să fie reabilitat şi să devină unul dintre cele mai moderne din ţară.

În iunie 2020, termenul final anunţat de edilul Consantin Toma, arena va avea o pistă nouă de alergare, o tribună cu aproximativ 1.500 de scaune, vestiare moderne dar şi o tabelă de marcaj electronică.

Investiţia Primăriei Buzău în modernizarea arenei de atletism se ridică la valoarea totală de 8 milioane de lei. Banii provin dintr-un credit bancar obţinut de primărie în valoare totală de 50 de milioane de lei, cu termen de rambursare de 10 ani.

La finalul procesului de reabilitare, stadionul de la marginea oraşului va fi omologat pentru competiţii naţionale de atletism, atât pentru juniori, cât şi pentru seniori.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările