Buzău

articolul anterior articolul urmator

Un nou parc va fi amenajat pe terenul fostei maternităţi a Buzăului VIDEO

0
12 Jan 2022 21:18:19
Autor: Iulian Bunila
Sursa I. Bunilă
Sursa I. Bunilă

Conducerea Consiliului Judeţean Buzău a renunţat la proiectul construirii unui bloc pentru medici pe terenul vechii maternităţi. În spaţiul de pe Bulevardul Gării va fi amenajat un parc pentru buzoieni.

 
Costurile prea mari şi birocraţia au fost cele care i-au determinat pe reprezentanţii CJ Buzău să abandoneze ideea construirii unui bloc destinat medicilor care aleg să profeseze în judeţ. 
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a anunţat de curând că terenul fostei maternităţi va avea o altă utilitate. 
 
Neagu spune că este mai convenabil să cumpere douăzeci de apartamente, pe care să le renoveze şi să le dea medicilor spre folosinţă gratuită.
 
Planurile conducerii Consiliului Judeţean Buzău pentru terenul de pe Bulevardul Gării s-au schimbat. În perimetrul unde a funcţionat vechea maternitate a Buzăului, până în 2016, urmează să fie amenajat un parc.
 
O parte din terenul fostei maternităţi a fost deja alocat Judecătoriei Buzău, care funcţionează într-un sediu închiriat, în incinta Galleria Mall. Instituţia ar urma să depună un proiect la Compania Naţională de Investiţii, prin care să îşi construiască un nou sediu.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO 
 
Cuplurile din Buzău vor spune „da” într-un nou sediu al Stării Civile VIDEO
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările