Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Autoturismul fostului comandant al Poliţiei Rutiere Buzău a ars ca o torţă pe marginea drumului E85

2
16 Mar 2016 18:01:47
Autor: Iulian Bunila
Maşina a ars complet   Foto Iulian Bunilă
Maşina a ars complet   Foto Iulian Bunilă

Autoturismul fostului comandant al Poliţiei Rutiere Buzău, comisar şef Vasile Nicolae, a ars ca o torţă, pe drumul european E 85, pe sectorul comunei buzoiene Zărneşti. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului însă nu au mai putut salva nimic. Vasile Nicolae se întorcea de la IPJ Buzău, unde şi-a făcut lichidarea, după ce în urmă cu două zile i-au ieşit actele pentru pensionare.

Maşina marca Alfa Romeo care a ars astăzi, 16 martie, a mai fost implicată în incidente ale fostului şef al Poliţiei Rutiere Buzău. Poliţistul este cercetat pentru conducerea automobilului cu numere de înmatriculare false. 
 
Vasile Nicolae a adus autoturismul dintr-o ţară vest-europeană şi, ulterior, a constatat că înscrierea acestuia este deosebit de costisitoare din cauza taxei de mediu pe care era obligat să o achite, astfel că el a găsit o metodă simplă de a evita înscrierea maşinii. 
 
Ca şef la Serviciul Rutier, el mergea la ghişeul de înmatriculări auto, de unde „se servea“ cu diverse plăcuţe de înmatriculare, provizorii sau definitive, pe care le monta pe autoturismul cu care făcea zilnic naveta Buzău - Râmnicu Sărat, fiind sigur că nu va fi oprit în trafic. 
 
Autoturismul cu diverse numere de înmatriculare a fost filmat, însă, de mai multe ori, de camerele montate pe autoturismele Serviciului Rutier, dar şi de camerele de supraveghere de la poarta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului, pe care a intrat de mai multe ori cu maşina personală.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Cel Mare Scarambeu
16.03.2016, 19:23:13

Dumnezeu nu bate cu bata.

Adrian Foangă
16.03.2016, 20:09:44

Pacat ca a ars doar masina.

Modifică Setările