Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Controale ale Poliţiei în zeci de autobuze şi microbuze din Buzău

0
22 Oct 2020 19:16:33
Autor: Iulian Bunila
Foto IPJ Buzău
Foto IPJ Buzău

Poliţiştii din Buzău intensifică activităţile de verificare a modului în care se respectă măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 
Joi, timp de două ore, poliţiştii au acţionat în mijloacele de transport în comun pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
 
Au fost verificate peste 120 de autovehicule, dintre care 30  de mijloace de transport în comun şi au fost consiliate aproximativ 130 de persoane.
 
Poliţiştii rutieri au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 pentru nerespectarea normelor sanitare, 42 pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 sancţiuni pentru abateri la legea privind transportul în regim taxi şi în regim de închiriere.
 
Un şofer de 41 de ani, din Iaşi, a fost oprit de echipajul rutier care acţiona pe DN2 E85, în localitatea Gura Câlnăului. 
 
Şoferul efectua transport persoane pe ruta Istanbul – Huşi. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţinea documentele prevăzute de lege pentru un astfel de transport.
 
Astfel, faţă de ieşean s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim taxi şi în regim de închiriere şi suspendarea dreptului de utilizare a vehiculului pe o perioadă de 6 luni. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările