Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Festivitate de absolvire sub semnul pandemiei, la Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la Boboc

0
1 Aug 2020 11:37:07
Autor: Iulian Bunila
Foto SMMSFA Boboc
Foto SMMSFA Boboc

Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” a organizat, la sediul instituţiei, într-un cadru restrâns, festivitatea de absolvire şi acordare a gradului de maistru militar clasa a V-a şi de sergent pentru absolvenţii promoţiei 2020, denumită onorific ”General Ioan Emanoil Florescu”.

 
În cadrul ceremoniei, au fost avansaţi la gradul de maistru militar clasa a V-a 84 de absolvenţi, 76 băieţi şi 8 fete, iar la gradul de sergent 115 absolvenţi, 87 de băieţi şi 28 de fete. Aceştia vor fi repartizaţi în unităţi ale Forţelor Aeriene şi Forţelor Terestre din Armata României.
 
Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” a primit Emblema de Onoare a Comandamentului Forţelor Întrunite, iar şeful promoţiei 2020 ”General Ioan Emanoil Florescu”, maistrul militar clasa a V-a Neagu Ştefan, a primit premiul Fundaţiei „General Ştefan Guşă” pentru şefii de promoţie din instituţiile militare de învăţământ.
 
La festivitate au participat din partea Statului Major al Forţelor Aeriene, generalul de flotilă aeriană Iulian Paţilea şi locotenent colonelul Radu Fuioagă, din partea Statului Major al Apărării, colonelul Daniel Bănică şi din cadrul Comandamentului Forţelor Întrunite, comandorul Gelu Zamfir.
 
Festivitatea s-a desfăşurat în condiţii speciale, adaptate la condiţiile de pandemie, cu respectarea tuturor restricţiilor pe plan naţional astfel încât să se limiteze răspândirea infecţiei cu SARS-CoV-2.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările