Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO A lipit zeci de bileţele pe maşina fostei iubite. Iată mesajul transmis de tânărul rănit în orgoliu

3
21 May 2019 20:33:32
Autor: Iulian Bunila

Părăsit de iubită, un tânăr din Buzău a găsit o modalitate originală de a-i arăta fostei partenere că a greşit atunci când l-a făcut să sufere. Rănit în orgoliu după ce prietena l-ar fi lăsat pentru o altă relaţie, băiatul a desenat zeci de inimioare pe care apoi le-a lipit pe maşina tinerei, alături de două mesaje. Fata nu s-a supărat pe gestul fostului iubit; din contră, a gustat din plin gluma.

 
Lumea s-a strâns ca la circ să admire o maşină decorată de la un capăt la altul cu sute de inimioare lipite de un tânăr. 
 
Pe lunetă, îndrăgostitul i-a scris prietenei sale care i-ar fi frânt inima un mesaj sugestiv: noi te iubim, citeşte mesajul pe parbriz!, aluzie la celălalt băiat cu care prietena lui l-a trădat. 
 
Pe geamul din faţă al masinii, îndragostitul a lipit un singur cuvânt: şarpe! După ce şi-a terminat opera, tânărul decepţionat în amor şi-a sunat prietena pentru a-i spune să coboare la maşină.
 
Deşi nu s-a împăcat cu fostul iubit, tânăra nu s-a supărat când a coborât din apartament şi a văzut cum arată maşina. Ba, mai mult, şi-a făcut şi câteva poze cu o prietenă, gustând din plin momentul.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Dream Pervertor
22.05.2019, 09:33:27

...ce romantic! In Vaslui ii dadea foc la masina!

Markus Roman
22.05.2019, 10:52:53

Asa face omul prost ptr cine nu merita.

kitty kat
22.05.2019, 13:38:36

Vaiii ce subiect interesant!