Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Un miros suspect a dat peste cap programul funcţionarilor APIA Buzău

0
18 Oct 2013 16:37:44
Autor: Iulian Bunila
Birouri goale, la APIA Buzău
Birouri goale, la APIA Buzău

O aripă a sediului APIA Buzău a fost evacuată, vineri dimineaţă, din cauza unui miros suspect sesizat de angajaţi. Conducerea agenţiei de plăţi a dispus suspendarea activităţii în birourile invadate de miros, iar unei părţi din personal i-a dat liber. Incidentul a dat peste cap ritmul de lucru cu publicul, astfel că în faţa birourilor fermierii au fost nevoiţi să aştepte mai mult decât în alte dăţi pentru a-şi depune dosarele de subvenţii.


Toţi cei 40 de funcţionari din birourile unde sunt prelucrate dosarele aduse de fermieri s-au plâns conducerii de mirosul înţepător care le-a stricat atmosfera.

”Pe la ora 9 şi jumătate, unii colegi au acuzat existenţa unui miros înţepător, i-am transmis proprietarului clădirii să aducă un specialist ca să vedem dacă într-adevăr depistăm că ar fi prezente în atmosferă substanţe care ar fi putut să fie periculoase”, a declarat Claudia Stelea, director APIA Buzău.

Directoarea APIA a decis evacuarea birourilor, pentru aerisire, şi i-a pus pe angajaţi să aleagă dacă rămân în alte birouri ori pleacă acasă. Jumătate dintre ei au ales să îşi ia liber.

”O parte dintre angajaţi care au ieşit din birouri au optat să îşi ia zi liberă, pentru că în ultimele zile noi am stat mult mai mult la serviciu şi putem spune că am compensat”, a precizat Claudia Stelea, director APIA Buzău.

Incidentul a dat peste cap programul cu publicul al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Buzău, fermierii fiiind nevoiţi să aştepte multe ore în faţa birourilor.

Filiala APIA Buzău funcţionează într-o clădire care a aparţinut fostei Întreprinderi de Legume şi Fructe, în care pe vremuri erau depozitate vopseluri şi alte substanţe chimice.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii