Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Pervers surprins când făcea gesturi obscene în apropierea unui loc de joacă din Buzău

2
2 Aug 2016 16:36:32
Autor: Iulian Bunila
Bărbatul are 51 de ani
Bărbatul are 51 de ani

Un bărbat de 51 de ani a ajuns pe mâinile poliţiştilor locali din Buzău, după ce a fost surprins de locatarii unor blocuri de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu în timp ce se masturba, lângă un loc de joacă.

 
Cel care l-a surprins pe bărbat, în timp ce făcea unele gesture obscene, a fost un tânăr care trecea prin zonă. Între cei doi s-a iscat o ceartă în toată regula. Părintele unui copil a zărit de pe balcon disputa dintre aceştia şi a sunat la 112.
 
La faţa locului a sosit imediat un echipaj al Poliţiei Locale.
 
Bărbatul are 51 de ani şi este din localitatea buzoiană Lipia. El a fost condus la sediul Poliţiei Municipale pentru cercetări. Bărbatul a fost amendat cu suma de 500 de lei pentru săvârşirea în public de fapte, acte şi gesturi obscene.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Dionysos Bacchus
2.08.2016, 16:49:57

De eram eu acolo il ducea Salvarea . Aii . ca nu-mi pica unul din asta in mina .

altVasile
2.08.2016, 17:45:18

Astăzi este prezentat (încă), pe adevarul.ro, ca pervers. Mâine însă să nu vă mirați dacă genul acesta de ”activitate” va fi reconsiderată ca orientare sexuală, în sprijinul căreia să se publice o mulțime de articole (așa cum se întâmplă deja în vederea promovării perversiunii homosexuale în România). Se va inventa un nou cuvânt îndreptat împotriva celor care se împotrivesc genului acesta de perversitate pe un model deja patentat. Tot ce vor trebuie să facă va fi să inventeze un nou cuvânt care se termină cu ”fob”. Cei care nu acceptă legalizarea sodomiei sunt înfierați ca homofobi. Cum se vor numi cei care nu vor accepta genul acesta de scârboșenie? Probabil pedo-masturbo-fobi. Cam aceasta este direcția în care se mișcă lumea... ”Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. 2 Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, 3 fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, 4 vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu, 5 având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.” 2 Timotei 3:1-5

-1 (1 vot)
Modifică Setările