Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Pod rutier din Buzău, demolat cu excavatoarele în doar trei zile

1
27 Jan 2020 17:45:31
Autor: Iulian Bunila

Podul rutier care asigură legătura dintre Zona Industrială a Buzăului şi Şoseaua Brăilei a fost demolat. Acesta prezenta un real pericol pentru şoferi, din cauza stării avansate de degradare. O nouă construcţie va fi realizată, însă pe vechii piloni, care urmează şi ei să fie consolidaţi.

 
Firma care a executat lucrările de reabilitare a podului de la Marghiloman va realiza şi consolidarea celor două poduri, rutier şi feroviar, de la Metalurgica. 
 
Primul pod, cel rutier, care leagă Zona Industrială de Şoseaua Brăilei a fost deja demolat.
 
Proiectantul şi reprezentanţii municipalităţii buzoiene au luat decizia demolării tăblierului vechi. Au fost păstrate doar picioarele, pe care va fi construit noul pod rutier. Cel puţin şase luni va dura lucrarea.
 
Traficul nu are de suferit. Şoferii care vin din Zona Industrială pot folosi prima bretea la dreapta, care duce direct în Şoseaua Brăilei. În zonă a fost păstrată însă restricţia de tonaj (7.5 tone).
 
Imagini cu utilajele încărcând molozul au fost publicate de viceprimarul Ionuţ Apostu pe Facebook.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

elfu
28.01.2020, 14:03:49

da, am trecut prin zona ... sufera la nivel de marcaje -atat de presemnalizare cat si de semnalizare clara a directiilor de urmat (sunt insuficiente si neclare - exista panouri de directionare vechi -care nu mai sunt de actualitate neacoperite !) poate nu ar costa mult sa puna un petec de asfalt peste pietrisul folosit la largirea zonei intersectiei nou create intre bretelele de acces in zona superioara.