Buzău

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Toni Șeicărescu, un câștig pentru rockul românesc . O spun rockerii buzoieni care îl cunosc pe noul solist al trupei IRIS

0
29 Aug 2012 02:05:27
Autor: adevarul
Tony Șeicărescu
Tony Șeicărescu

Vestea că Toni Șeicărescu este noul solist al trupei IRIS a ajuns deja la urechile tuturor buzoienilor. Mulți cred că plecarea lui Cristi Minculescu poate însemna pierderea identității legendarei formații  însă la fel de mulți sunt cei care au convingerea că alegerea buzoianului Toni Șeicărescu va fi șansa trupei de a rezista pe culmile rockului românesc și mai ales în inimile fanilor IRIS.    

”Trupa IRIS înseamnă vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu. Nu va mai fi ce a fost dar putea să fie și mai rău, dacă se desființa toată trupa. Varianta cu Toni Șeicărescu mi se pare excelentă. L-am văzut pe Toni cântând de câteva ori și vă spun că ți se ridică părul pe șira spinării. Sper să demonstreze cât mai curând că are una dintre cele mai bune voci de rock din țară, e șansa lui”, spune Andrei, un tânăr inginer, de 34 de ani, din Buzău.  

”Nu cred că plecarea lui Minculescu este legată strict de bani, ci mai degrabă este dorința lui de a părăsi scena înainte să obosească definitiv. Cred că a simțit că îl lasă vocea și a vrut să se retragă în glorie. Păcat, dar acum fanii ar trebui să fie îngăduiori cu noul solist, buzoian de-al nostru, care este extrem de talentat. Toni Șeicărescu are șansa să le demonstreze celor de la Direcția 5, care îl considerau vioara a doua, umbra lui Cristi Enache, că au pierdut adevăratul solist. Sigur veți avea parte de surprize din partea lui”, spune Florin, un profesor de 42 de ani la un liceu din Buzău. 

”IRIS a fost formația lui preferată și de multe ori l-am ascultat interpretând melodii din repertoriul acestora. Sună extraordinar de bine, veți vedea. Prin valorificarea lui de către băieții de la IRIS, Toni Șeicărescu va fi un câștig pentru rockul românesc, pentru că are un timbru aparte și calități vocale excepționale”, este de părere Sorin, administratorul unei rețele de cluburi din municipiu și apropiat al lui Toni Șeicărescu.

Cântăreţul Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, va părăsi formaţia, fiind înlocuit, din data de 3 septembrie a acestui an, de buzoianul Toni Şeicărescu, informează pagina oficială de Facebook a artiştilor. Toni Şeicărescu este cunoscut mai ales pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

Toni Seicarescu a fost solist al Directiei 5, apoi a petrecut câțiva ani în Occident, iar după revenirea în țară a fost, la început, colaborator al trupei Redivivus, apoi, pentru o vreme, solist al trupei Krypton. De aproape patru ani, și-a reluat colaborarea cu Marian Ionescu și trupa sa, fiind partener al lui Cristi Enache la microfonul Directiei 5.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările