Buzău

articolul anterior articolul urmator

Viteza excesivă, principala cauză a accidentelor mortale produse pe drumurile din judeţ

0
24 Nov 2017 16:51:14
Autor: Iulian Bunila

Vitezomanii constituie principala sursă a carnagiilor de pe şoselele care tranzitează judeţul Buzău. Din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, de la începutul anului şi până acum s-au produs 74 de accidente, soldate cu 8 morţi. Asta, în condiţiile în care amenzile au curs cu zecile de mii în acest an. O altă cauză a producerii accidentelor rutiere în Buzău este traversarea neregulamentară sau prezenţa pietonilor pe carosabil.


În ciuda numeroaselor amenzi aplicate dar şi a altor sanctiuni, Poliţia Rutieră Buzău este neputincioasă în a-i tempera pe şoferii care calcă prea tare pedala de acceleraţie. Potrivit statisticilor, şoferii vitezomani constituie sursa principală a accidentelor mortale produse pe drumurile naţionale care tranzitează judeţul, în primul trimestru al acestui an.

O altă cauză a accidentelor grave produse pe drumurile naţionale este traversarea neregulamentară a pietonilor, dar şi prezenţa acestora pe carosabil. Poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău îi avertizează pe şoferi dar şi pe pietoni că vor intensifica acţiunile de control în judeţ.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările