Buzău

articolul anterior articolul urmator

Weekend aglomerat pentru forţele de ordine din Buzău

0
29 Feb 2020 15:15:54
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Weekend încărcat pentru jandarmii buzoieni care, alături de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţă spectatorilor prezenţi la activităţile din acest sfârşit de săptămână.


Sâmbătă, începând cu ora 17.30, jandarmii se vor afla în zona Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” din municipiul Buzău cu ocazia desfăşurării repetiţiei generale Eurovision 2020.

Duminică, 01 martie, începând cu ora 17.00, pe stadionul „Gloria” din municipiul Buzău,  va avea loc partida de fotbal dintre echipele S.C.M Gloria Buzău şi A.S F.C Universitatea Cluj, eveniment la care este asteptată prezenţa a peste 3000 de suporteri, atât din Buzău, cât şi ai echipei oaspete.  

Tot duminică, începând cu ora 18.00, jandarmii vor fi în dispozitiv de ordine în zona Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”, pentru finala naţională a concursului „Eurovision 2020”.

Pentru îndeplinirea acestor misiuni, peste 100 de jandarmii vor coopera cu efective din cadrul IPJ Buzău, ISU Buzău şi Poliţia Locală. Intrarea în stadion, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, accesul, îndrumarea şi supravegherea publicului se asigură de către o firma specializă de pază.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare la cele două evenimente, recomandăm participanţilor să ajungă în timp util pentru a realiza accesul. De asemenea, solicităm atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca aceste manifestari să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările