Buzău

articolul anterior articolul urmator

Zeci de dascăli s-au retras din examenul de Titularizare, după ce au văzut subiectele

0
23 Jul 2021 19:56:43
Autor: Iulian Bunila
Arhivă
Arhivă

Titularizarea pare, din nou, un obstacol mult prea mare, pentru mulţi dascăli buzoieni. Dovadă este numărul mare a celor care au absentat din sălile de examen, dar şi al celor care s-au retras de la proba scrisă, după ce au văzut subiectele.


Potrivit oficialilor Inspectoratului Şcolar Buzău, la examenul de miercuri, 63 de buzoieni au decis să renunţe la examen, după ce au primit subiectele. Alţi 133 de candidaţi au absentat de la proba scrisă.

În acest an, examenul de Titularizare din Buzău s-a desfăşurat fără incidente. În aceste condiţii, în total, la Buzău vor fi corectate numai 331 de lucrări.

Rezultatele evaluărilor vor fi afişate pe 27 iulie.

Rezultate foarte bune au fost obţinute de dascălii buzoieni şi la examenul de definitivat în învăţământ. Aproape 80 % dintre candidaţii care au susţinut examenul au promovat, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 5 ani.

Mai precis, dintre cei 109 candidaţi care au intrat în sala de examen şi au susţinut proba scrisă, 87 au luat note de trecere. Mai mult, 6 dintre ei au predat lucrări perfecte, fiind notaţi cu 10. 

La polul opus, cea mai mică notă la proba scrisă a examenului a fost 3, fiind trecută în dreptul unei educatoare din Rm. Sărat. Cadrele didactice nemulţumite de rezultat au putut depune contestaţie până astăzi, 22 iulie, la ora 12.00. Rezultatele finale sunt aşteptate pe 28 iulie.

Vă mai recomandăm: 
 
Trupul fără suflare al unei femei, descoperit într-un BMW parcat pe o stradă lăturalnică. Avea trei copii 
 
Cine este medicul găsit mort într-un spital privat din Constanţa. Anchetatorii iau în calcul sinuciderea

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările