Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Încă un medic a ales să profeseze pe malul Borcei. Dr.Andreea Voinea este specialist oncolog

0
28 Jul 2021 13:05:11
Autor: Ionela Stănilă
Dr.Andreea Voinea este specialist oncolog FOTO Facebook/Bogdan Mihai
Dr.Andreea Voinea este specialist oncolog FOTO Facebook/Bogdan Mihai

Un nou medic s-a alăturat colectivului de specialişti de pe malul Borcei. Este vorba despre dr.Andreea Voinea, oncolog, care a ales să vină să prefeseze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi.

După ce a terminat rezidenţiatul, doamna doctor Voinea Andreea a ales să îşi continue activitatea în cadrul unităţii din Călăraşi, ca medic specialist Oncologie Medicală, a anunţat Bogdan Mihai, managerul unităţii medicale.
 
În urmă cu aproximativ o lună, acesta a anunţat că în cele 9 luni de interimat a reuşit să atragă 17 noi medici în oraşul de pe malul Borcei. De asemenea, câteva zone din spital au fost reabilitate complet şi au fost create facilităţi de comunicare şi de confort pentru pacienţi.
 
În primăvara acestui an, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr Pompei Samarian" Călăraşi căuta parteneri, medici din specialităţile: Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infecţioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină de Urgenţă .
 
"Pentru că ne gândim la echipă, ne preocupăm să anticipăm nevoile celor care ar veni să ni se alăture, punându-le la dispoziţie locuinţe, pentru confortul personal, şi o aparatură performantă, pentru confortul profesional. În caz că nu o avem, o cumpărăm. Locaţia deja este oferită de natură, pentru că spitalul este situat la jumătatea drumului dintre Bucureşti şi Constanţa, la aproximativ o oră de fiecare. Şi le mai pun la dispoziţie un lucru. O uşă permanent deschisă pentru inovare şi rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară, spunea, Bogdan Mihai într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Oraşul în care se vede noaptea ca ziua. Milioane de euro pentru iluminat stradal inteligent FOTO
 
Cine este afaceristul care trebuie să dea statului zeci de milioane de euro primite ilegal ca despăgubiri. Acţionar la Fondul Proprietatea, judecat pentru dare de mită

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările