Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

A început conectarea la reţeaua subterană de energie electrică pe strada Griviţa

0
25 Feb 2020 17:00:20
Autor: Ionela Stănilă
Pe strada Griviţa a început conecarea la reţeaua subternaă de energie electrică FOTO Facebook/PMC
Pe strada Griviţa a început conecarea la reţeaua subternaă de energie electrică FOTO Facebook/PMC

Autorităţile locale au anunţat faptul că pe tronsonul curpins între B-dul Cuza-Vodă şi Strada Eroilor au început lucrările de deconectare a consumatorilor de energie electrică de la reţeaua aeriană şi conectarea lor la cea subterană.

 
"În acest sens, cetăţenii sunt notificaţi. Îi rugăm şi noi, pe această cale, să permită lucrătorilor accesul la proprietăţi, rugându-i să răspundă pozitiv solicitărilor distribuitorilor de energie electrică pentru a face deconectarea/racordarea cât mai rapid. Concomitent cu noile racordări la reţeaua de energie electrică subterană, abonaţilor li se vor face legăturile noi, tot prin reţea subterană, la reţeaua de cablu TV, internet şi telefonie.
 
Conectarea proprietăţilor la reţeaua de energie electrică subterană va permite eliberarea zonelor pietonale de stâlpii vechi pentru a începe mai repede refacerea trotuarelor şi apoi turnarea stratului de uzură pe carosabil. La data prezentă, lucrările de reabilitare ale străzii Griviţa sunt în graficul asumat de constructor prin contract", au anunţat reprezentanţii Primăriei Călăraşi pe pagina de socializare a instituţiei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii