Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Absolvenţii promoţiei 2018, aşteptaţi pe 19 octombrie la Bursa locurilor de muncă

0
8 Oct 2018 09:51:48
Autor: Ionela Stănilă
Tinerii au ocazia să-şi găsească un loc de muncă FOTO Adevărul
Tinerii au ocazia să-şi găsească un loc de muncă FOTO Adevărul

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va fi organizată pe 19 octombrie la Călăraşi .Absolvenţii unei forme de învăţământ, promoţia 2018, care încă nu şi-au găsit un loc de muncă au şansa de a intra pe piaţa muncii, la Bursa locurilor de muncă destinată lor.

 
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi în a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.
 
Evenimentul va avea loc la nivelul celor 42 de agenţii teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă. Locaţiile de desfăşurare a bursei atât în Bucureşti, cât şi în ţară, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum şi alte detalii, vor fi anunţate în timp util, de aceea, recomandăm persoanelor interesate să urmărească site-ul (www.anofm.ro) şi pagina de facebook (https://www.facebook.com/fiiinformat/) ale Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. 
 
Totodată, agenţii economici care doresc să participe la această acţiune organizată la nivel naţional se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în raza cărora au sediul. Datele de contact pot fi vizualizate la http://www.anofm.ro/contacteaza-ne .
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările