Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

APIA reaminteşte fermierilor că cererile unice de plată se depun până pe 15 mai

0
31 Mar 2019 17:14:41
Autor: Ionela Stănilă
Cererile se depun la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură FOTO Adevărul
Cererile se depun la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură FOTO Adevărul

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că până la sfârşitul acesteio săptămâni au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plată în anul 2019, un număr de 287.036 cereri, pentru o suprafaţă de 892.916 hectare.

 
 
Depunerea cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2019 se va încheia la data de 15 mai 2019, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, iar cei care nu se prezintă până la acest termen nu vor beneficia de sprijinul financiar acordat de APIA.
 
Fermierii sunt rugaţi să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform INVITAŢIEI primite pentru a se putea utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2019.
 
Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Materialele de informare referitoare la Campania de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2019 sunt disponibile pe site-ul APIA: www.apia.org.ro.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările