Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Aproximativ 174.500 de persoane au tranzitat frontiera într-o singură zi

0
25 Jul 2021 17:03:42
Autor: Ionela Stănilă
Aglomeraţie la frontieră FOTO Adevărul
Aglomeraţie la frontieră FOTO Adevărul

Aproximativ 174.500 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 43.600 mijloace de transport (dintre care 10.300 automarfare) au tranzitat sâmbătă, 24 iulie, frontierele României.

Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 49.600 de persoane şi 19.900 de mijloace de transport (4.100 automarfare), din care pe sensul de ieşire din ţară au fost aproximativ 24.500 de persoane cu 9.700 mijloace de transport şi 1.600 automarfare.
 
"Poliţia de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, sens în care în continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea. Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ ", au anunşat reprezentanţii IGPF.
 
În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră au constatat 37 fapte ilegale (20 infracţiuni şi 17 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. De asemenea, au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 31.500 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 79.200 lei.
 
Totodată, nu s-a permis intrarea în ţară a 37 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 21 cetăţeni români din diferite motive legale.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Pericolul ascuns în deliciosul pepene roşu. Ce contraindicaţii are cel mai răcoritor fruct
 
Cea mai mare catedrală construită în România postcomunistă a fost ridicată în Bărăgan. Lucrările au durat 11 ani

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările