Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Asociaţia Prematurilor donează echipamente de protecţie şi aparatură împotriva COVID-19 pentru maternitate

0
19 Jun 2020 08:59:32
Autor: Ionela Stănilă
Donaţie de echipamente de protecţie FOTO Shutterstock
Donaţie de echipamente de protecţie FOTO Shutterstock

Asociaţia Prematurilor oferă echipamente de protecţie şi aparatură împotriva COVID-19 pentru personalul medical şi nou-născuţii din 4 maternităţi.

Astfel, Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Călaraşi, Maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Filantropia Bucureşti vor beneficia de lămpi UV bactericide, viziere, combinezoane, halate, măsti şi protecţie încălţăminte pentru cadrele medicale şi pentru părinţi.
 
Asociaţia Prematurilor îşi propune să continue dotarea a cât mai multe maternităţi din România cu aparate vitale pentru prematuri, pentru că şi nou- născuţii merită aceleaşi şanse şi dotări ca şi adulţii. Sunt multe secţii de neonatologie, la nivel naţional, din care lipsesc echipamenele de acest gen şi respiraţia multor prematuri depinde de aceste ventilatoare, incubatoare sau alte aparate performante.
 
În primele 5 luni ale anului 2020, Asociaţia Prematurilor a venit în sprijinul cadrelor medicale cu donaţii în valoarea totală de peste 100.000 de euro. Toţi cei care doresc să contribuie pot face donaţii direct în conturile asociaţiei cu menţiunea “donaţie neonatologie”: Cont LEI: RO68BTRLRONCRT0411176001; Cont EURO: RO18BTRLEURCRT0411176001
 
Donaţiile persoanelor fizice se pot face în conturile Asociaţiei Prematurilor cu menţiunea “Donaţii Neonatologie”
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările