Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Bazinul de înot va fi inaugurat pe 18 iunie. La cât se ridică investiţia

0
17 Jun 2021 13:20:33
Autor: Ionela Stănilă
Bazinul de înot de la Călăraşi va fi inaugurat vineri, 18 iunie FOTO Facebook/Marius Dulce
Bazinul de înot de la Călăraşi va fi inaugurat vineri, 18 iunie FOTO Facebook/Marius Dulce

Bazinul de înot didactic din Călăraşi, o investiţie de peste 6 milioane de lei, va fi dat în folosinţă vineri, 18 iunie.

„Am promis că după 15 iunie vom da în folosinţă bazinul de înot didactic, aşa se va întâmpla. Am făcut probele necesare iar de vineri, 18 iunie, îl vom da spre folosinţă publicului. În primul rând ne interesează copiii şi în acest sens am încheiat un protocol cu CSS Călăraşi, astfel încât cei mici să beneficieze de lecţii de nataţie de la antrenori specializaţi.
 
După-amiaza, după ora 16.00, bazinul va fi accesibil şi adulţilor pe bază de bilete şi abonamente ale căror tarife vor fi stabilite printr-o hotărâre a Consiliului Local Călăraşi.” a declarat Marius Dulce, primarul municipiului Călăraşi.
 
Primăria Călăraşi a obţinut finanţare, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii (C.N.I.), pentru construirea unui bazin de înot în anul 2017.  În vara aceluiaşi an, autorităţile locale au predat, în prezenţa reprezentanţilor Companiei Naţionale de Investiţii(CNI), amplasamentul pentru obiectivul de investiţii antreprenorului SC Construcţii Erbaşu SA Bucureşti. Investiţia, care se ridică la peste 6 milioane de lei, a fost realizată prin CNI.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările