Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Călăraşi: Emilian Cozmâncă, as la electronică

0
26 Nov 2010 07:23:34
Autor: adevarul
Emilian aspiră spre o carieră de informatician
Emilian aspiră spre o carieră de informatician

Pe parcursul a cinci ani de când frecventează cursurile de electronică, elevul a câştigat 13 diplome şi un trofeu la concursurile interjudeţene şi naţionale. Încă din 2005 de când a participat la primul curs, şi-a uimit profesorii cu inteligenţa şi proiectele pe care dorea să le pună în practică.

De atunci a obşinut 13 diplome şi un trofeu , toate câştigate la concursurile interjudeţene şi naţionale. Adolescentul spune că este fascinat de realizarea diferitelor aplicaţii, montaje, automatizări şi amplificatoare electrice. „M-a atras ideea de a învăţa despre electronică şi de a construi obiecte inedite“ ne-a spus elevul.

Diplomă de onoare

Cu ocazia  Zilei Copilului, Emilian a fost decorat cu diplomă de onoare din partea Primăriei şi Fundaţiei „Călăraşi 2005“ pentru rezultate deosebite obţinute la concursurile naţionale de electronică. „Am fost deosebit de încântat de ideea de a primi diploma de onoare.

Îmi place să văd că rezultatele mele sunt apreciate de autorităţile oraşului“ ne-a spus Emilian. Acum se pregăteşte pentru încă un concurs naţional la care va participa în vara anului viitor.

Al doilea din 60 de elevi

Pe parcursul celor cinci ani de când frecventează cursurile de electronică ale Palatului Copiilor a reuşit să obţină 13 diplome la concursurile naţionale şi un trofeu. La concursul naţional de electronică pentru elevi, etapa Piteşti-Argeş a obţinut locul II, competiţie la care au participat aproximativ 60 de elevi. „Am fost impresionat de premiul pe care l-am primit, nu a fost uşor ca din 60 de elevi eu să fiu cel de-al doilea. Mă bucur că am reuşit“, ne-a spus elevul.

La concursul judeţean de electronică, în anul 2006, elevul a obţinut locul I, din peste 30 de elevi.  La concursul naţional de electronică, la teorie, în anul 2006, a obţinut premiul III, iar în anul următor tot la acelaşi concurs a luat menţiune.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii