Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Caravana BebeBunVenit vine în Bărăgan, zonă cu mortalitate infantilă ridicată

0
23 Jun 2021 16:18:05
Autor: Ionela Stănilă
Mamele cu bebeluşi vor fi susţinute printr-o campanie de informare FOTO Shutterstock
Mamele cu bebeluşi vor fi susţinute printr-o campanie de informare FOTO Shutterstock

Crucea Roşie Călăraşi susţine organizarea Caravanei BebeBunVenit în Bărăgan, campanie care va ajunge în zonele cu cea mai mare rată a mortalităţii infantile din România, cu proiecţii video educative, adaptate vieţii mamelor din mai multe localităţi.

Din aceste proiecţii mamele află tot ce au nevoie să ştie pentru a evita moartea bebeluşului lor în primul an de viaţă din lipsa accesului la informaţie. 

La final primesc pachete cu haine de iarnă şi produse de igienă pentru bebeluşi. Această Caravană are scopul scăderii ratei de mortalitate infantilă care ne situează pe primul loc în Uniunea Europeană.

 În România, 3 mame îşi îngroapă bebeluşul în fiecare zi, iar principalii factori care care contribuie la această statistică sumbră sunt sărăcia şi lipsa accesului la educaţie.

 În anul 2021 Caravana BebeBunVenit ajunge cu ajutorul filialei Crucea Roşie Călăraşi în judeţul în care până nu demult mureau cei mai mulţi bebeluşi din Uniunea Europeană. 

Poţi susţine Caravana BebeBunVenit accesând Programul video BebeBunVenit pentru tine sau pentru prietenele tale, cel mai complex curs online de puericultură cu 210 episoade scurte şi prietenoase cu informaţii de la experţi sau donând pe site-ul BebeBunVenit. (donaţia se face prin operatorul PayPal dar se poate dona cu orice tip de card, fără să ai cont de PayPal), au anunţat reprezentanşii Crucii Roşii.

Vă mai recomandăm şi:

COVID-19 face ravagii în creierul multor pacienţi. Un bolnav din trei are probleme neurologice sau psihiatrice

 
Firea, despre Dragnea: M-a ameninţat. Asta cu moartea rămâne de interpretat. Persoane neidentificabile spuneau că dacă nu încetez o să văd eu ce o să păţesc
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările