Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Câţi călărăşeni s-au prezentat la rapelul cu serul AstraZeneca

0
14 Apr 2021 09:33:21
Autor: Ionela Stănilă
Călărăşenii care au făcut prima doză au mers şi la rapelul cu serul AstraZeneca FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Călărăşenii care au făcut prima doză au mers şi la rapelul cu serul AstraZeneca FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 100 de persoane din cele 120 care au fost vaccinate anti-CPVID cu prima doză de ser AstraZeneca au făcut şi rapelul. Anunţul a fost postat de dr.Camelia Truică, medic epidemiolog la Călăraşi.

„Nu pot să nu vă mărturisesc cât mă bucur că azi, la prima zi de rapel cu Astra Zeneca din judeţ, din 120 de persoane vaccinate cu prima doză, 106 persoane au efectuat doza 2.
 
Ce înseamnă asta pentru personalul implicat? Enorm de mult după toată campania negativă faţă de acest vaccin, faptul că în ciuda temerilor induse, oameni normali, care s-au simţit normal după ce au trecut de prima doză, nu au ezitat să îşi finalizeze vaccinarea.
 
Felicit fiecare persoană în parte vaccinată cu doza 2 pentru raţiune şi încredere în sistemul medical şi în ştiinţă medicală, felicit întreg personalul centrului de vaccinare Sala de sport Şcoala 11 pentru devotament şi dăruire! Excelent!!! Sper din tot sufletul să fim toţi raţionali, spre binele tuturor !”, a transmis medicul pe pagina sa de socializare.

Orice persoană care doreşte să se vaccineze anti-COVID se va putea prezenta fără programare la un centru în care se face imunizarea cu doze de la AstraZeneca şi care are locuri libere. Anunţul a fost făcut de către preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă.

„Se poate permite vaccinarea fără programare doar în centrele AstraZeneca care nu au locurile ocupate, nu în centrele care au locurile ocupate şi listă de aşteptare. Se pot vizualiza pe harta interactivă ROvaccinare de pe platforma de programare centrele cu vaccin AstraZeneca, se alege centrul cu locuri libere şi se prezintă la vaccinare. Prioritatea se menţine pentru cei care au programare, însă se poate permite acolo unde există locuri libere şi vaccinarea fără programare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Ce conţin dosarele pe care Armata refuză să le predea CNSAS: „N-am văzut nimic despre militari cu grad mai mare de maior“
 
Supermarketurile, restaurantele şi alţi operatori economici care nu respectă măsurile anti-Covid vor fi închise

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările