Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Cine sunt câştigătorii concursului de protecţie civilă "Cu viaţa mea apăr viaţa", ce şcoală a primit premiul Fair-Play

0
23 May 2019 17:13:05
Autor: Ionela Stănilă
Câştigătorii concursului de protecţie civilă FOTO ISU Călăraşi
Câştigătorii concursului de protecţie civilă FOTO ISU Călăraşi

Concursul cu tematică de protecţie civilă cu caracter educativ, tehnico-aplicativ şi sportiv, organizat anual de ISU Călăraşi cu elevii din şcoli generale şi licee, compus din trei probe, şi-a desemnat câştigătorii.

La finalul concursului, care a avut loc pe 22 mai, organizatorii au premiat echipele câştigătoare cu diplome, premii, cupe şi medalii. Locul I la faza judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- ediţia 2019 – categoria licee – a fost câştigat de Colegiul Naţional Barbu Ştirbei Călăraşi, pe locul al doilea s-a clasat Liceul Teoretic Mihai Eminescu din Călăraşi, iar pe locul al treilea Liceul Danubius.
 
Premiul Fair play a fost obţinut de echipajul Liceului Tehnologic Dan Mateescu. Locul I la faza judeţeană a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi „Cu viaţa mea apăr viaţa”- ediţia 2019 – categoria şcoli gimnaziale – a fost câştigat de Şcoala Gimnazială nr. 1 din comuna Luica. Pe locul al doilea s-a clasat Şcoala Gimnazială nr.1 din comuna Unirea, iar pe locul al treilea Şcoala Gimnazială nr.1 din comuna Nana. Premiul Fair-play a fost acordat echipajului Şcolii gimnaziale din comuna Gălbinaşi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările