Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Compartiment de chirurgie pediatrică ultramodern, înfiinţat la spitalul din Călăraşi

0
25 Jun 2022 15:29:31
Autor: Ionela Stănilă
În trei rezerve vor fi cazaţi copiii care au nevoie de intervenţie chirurgicală FOTO Facebook/B.M.
În trei rezerve vor fi cazaţi copiii care au nevoie de intervenţie chirurgicală FOTO Facebook/B.M.

Un compartiment de chirurgie pediatrică ultramodern a fost înfiinţat la spitalul din Călăraşi. Astfel, copiii care vor suporta intervenţii chirurgicale nu vor mai fi nevoiţi să împartă aceleaşi saloane cu adulţii.

Anunţul a fost făcut de Bogdan Mihai, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, care a precizat că şi părinţii vor avea acces în aceste saloane pe toată perioada internării copiilor.
 
 „Iniţial acolo trebuia să fie mutată o altă secţie, însă împreună cu preşedintele  Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă am luat o decizie prin care vom fi gata să asigurăm cele mai bune condiţii pentru cei mai mici dintre pacienţii noştri, care au nevoie de servicii chirugicale”, a explicat managerul unităţii medicale.
 
De asemenea, a fost creată şi posibilitatea ca părinţii acestora să îi poată supraveghea în trei rezerve, în care nu vor mai fi nevoiţi să se înghesuie în acelaşi pat.  

 „Pot spune că este cea mai nouă şi, în acelaşi timp, cea mai modernă structură medicală din judeţ”, a precizat Bogan Mihai.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

China şi Rusia vizează „Călcâiul lui Ahile” în regiunea Arctică

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Avioanele ucrainene au lovit grupurile ruseşti din sud. Retragerea din Severodoneţk va dura câteva zile

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările