Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Consilierii locali, convocaţi luni, 18 octombrie, în şedinţă extraordinară

0
15 Oct 2021 16:12:24
Autor: Ionela Stănilă
Şedinşa se va desfăşura online FOTO Facebook/PMC
Şedinşa se va desfăşura online FOTO Facebook/PMC

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, luni, 18 octombrie, ora 12.00, care se va desfăşura prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia WhatsApp/zoom/SMS.

Iată ce proiecte se află pe ordinea de zi:
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiţii „Modernizare strada Mihail Kogălniceanu şi Bulevardul 1 Mai din municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi”.
 
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi în Cartierul Mircea Vodă, Lot 2, Municipiul Călăraşi”.
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul deinvestiţii „Modernizare străzi Cartier Măgureni”.
 
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea cererii de finanţare şi a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiţii „Modernizare străzi pe culoarul de tranzitare al municipiului Călăraşi: strada Sloboziei (DN21), Bulevardul Republicii, strada Eroilor (DN3B), judeţul Călăraşi”.
 
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea peroanelor cu drept de semnătură şi efectuarea operaţiunilor bancare în relaţia cu UniCredit Bank
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Medic, mesaj pentru premierul Cîţu: Ce faceţi e nebunie curată, este criminal! O spun ca psihiatru

 

Experţii în sănătate susţin solicitarea de carantinare a Capitalei: Este revoltător faptul că o decizie de sănătate publică este suspendată pe criterii strict politice

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările