Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Consilierii locali, convocaţi în şedinţă extraordinară. Ce proiecte vor fi dezbătute

0
20 Mar 2019 15:01:45
Autor: Ionela Stănilă
Şedinţa are loc la Primărie FOTO Adevărul
Şedinţa are loc la Primărie FOTO Adevărul

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţa extraordinară, miercuri, 20 martie, la ora 16.30, în sala de şedinţe a Primăriei, având pe ordinea de zi 8 proiecte de hotărâre, printre care şi reabilitarea mai multor unităţi de învăţământ din oraş.

 
Iată ordinea de zi:
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Oportunitate întocmit pentru proiectul cu titlul ,,Sporirea gradului de mobilitate al populaţiei prin introducerea unui sistem integrat de mobilitate urbană alternativă, cu staţii inteligente automatizate de biciclete în municipiul Călăraşi”, finanţat din Programul Operaţional Regional POR 2014-2020, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4e – Promovarea unor strategii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectiv specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.
 
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Oportunitate întocmit pentru proiectul cu titlul ,,Creşterea atractivităţii, siguranţei şi eficienţei transportului public în municipiul Călăraşi prin modernizarea acestui mod de transport”, finanţat din Programul Operaţional Regional (POR) 201-2020, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4e - Promovarea unor strategii scăzute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilităţii urbane multimodale durabile şi a măsurilor de adaptare relevante pentru atenuare, Obiectiv specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă.
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia în cadrul proiectului cu titlul ,,Regenerarea spaţiului urban din Municipiul Călăraşi prin amenajarea spaţiilor verzi din zona de vest şi a spaţiului verde din zona de locuit Navrom”.
 
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia în cadrul proiectului cu titlul ,,Reabilitarea infrastructurii educaţională pentru învăţământ antepreşcolar şi preşcolar – Grădiniţa cu program prelungit nr. 4 ,,Step by step Călăraşi”.
 
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia în cadrul proiectului cu titlul ,,Modernizarea, reabilitarea şi echiparea Colegiului Agricol Sandu Aldea”.
 
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia în cadrul proiectului cu titlul ,,Modernizarea, reabilitarea şi echiparea Liceului Danubius Călăraşi”.
 
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice şi a indicatorilor tehnico-economici pentru investiţia în cadrul proiectului cu titlul ,,Dezvoltarea infrastructurii educaţionale antepreşcolară şi preşcolară din municipiul Călăraşi – Creşa săptămânală”. 
 
8. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 233/19.12.2018 privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul cu titlul ,,Reducerea emisiilor de CO2 în zona urbană prin constituirea unui terminal intermodal de transport în zona de vest (Siderca) a municipiului Călăraşi.
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările