Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Cozi la ghişeele de Taxe şi Impozite locale. Cetăţenii, sfătuiţi să plătească obligaţiile fiscale şi online

2
18 Feb 2019 15:54:13
Autor: Ionela Stănilă
Cozi la ghişeele de la taxe şi Impozite FOTO Facebook/PMC
Cozi la ghişeele de la taxe şi Impozite FOTO Facebook/PMC

Din cauza numărului mare de persoane care s-au prezentat la ghişeele Primăriei pentru a-şi achita impozitele, autorităţile reamintesc faptul că dările se pot plăti şi online.

 
Cozile interminabile la ghişeele casieriei Serviciului de Taxe şi Impozite Locale au deteminat reprezentanţii Primăriei să-i sfătuiească pe cetăţeni să-şi plătească obligaţiile fiscale şi online, pe platforma ghiseul.ro.
Vă puteţi loga cu uşurintă folosind CNP-ul dumneavoastră. Reamintim, totodată, faptul că plata cu cardul la ghişee este în continuare suspendată, urmând ca în câteva zile aceasta să se reia, au anunţat reprezentanţii Primăriei.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

iLiana
18.02.2019, 16:00:16

Plata online se face doar după un drum la ANAF. Așa că, dacă tot ajung la ANAF, de ce să mai merg apoi acasă pentru a face o plată online?

Cornel Ciobanu
18.02.2019, 16:28:31

Domnisoara (sau doamna, ma scuzati dar nu va cunosc personal) ati uitat sa precizati orasul. Sau mai curind cred ca faceti parte din categoria de mitici infatuati care cred ca bucurestiul (intentionat cu litera mica) este singurul oras. Tot asa cum generalizati obiceiurile miticesti la toata tara (expresii de genul "romanii stau la coada" sau "romanii merg la Mamaia". Nu iutati ca bucurestiul reprezinta o minoritate (numeric) si nu este o minoritate "de virf". Cu stima, un provincial.

Modifică Setările