Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Donaţie pentru lupta cu COVID-19. Materialele vor fi distribuite în şcolile şi liceele de pe malul Borcei

0
8 May 2020 17:05:42
Autor: Ionela Stănilă

Donaţii de echipamente şi materiale de protecţie, din partea Marii Loji Naţionale din România, au sosit astăzi la Călăraşi.

 Autorităţile locale mulţumesc voluntarilor şi sponsorilor care au adus, astăzi, acest ajutor constând în: 1.000 de litri de biocid, 2.000 de măşti de protecţie, 1.330 de viziere, 143 l de alcool sanitar, 15 termometre şi 1.000 de seturi de mănuşi de protecţie. Toate materialele vor fi distribuite şcolilor şi liceelor din municipiul Călăraşi.
Primăria Municipiului Călăraşi a stabilit o serie de măsuri care vor fi întreprinse, cu cheltuieli din bugetul local, în vederea redeschiderii în condiţii optime a anului şcolar pentru anii terminali, pe data de 2 iunie.
 
Luni, 4 mai, a început montarea celor 200 de dispersoare din cele 1.200 achiziţionate de Primăria Călăraşi pentru scările de bloc în cadrul unui contract de achiziţie publică ce a avut termene mari de livrare a restului de produse, luându-se decizia renunţării la montarea în scările de bloc, aceasta fiind doar o recomandare. Dispersoarele vor fi montate în şcolile şi liceele din municipiul Călăraşi. Sunt montate câte două dispersoare la fiecare intrare şi alte două în exteriorul fiecărei băi. Totodată, în funcţie de necesităţi, se va achiziţiona şi dezinfectant.
 
Pentru realizarea unui triaj de către asistenţii şcolari, acolo unde e nevoie, vor fi achiziţionate termometre. Mai mult, vor fi achiziţionate şi măşti de protecţie pentru profesori şi elevi, cel puţin pentru perioada examenelor naţionale.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările