Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Echipamente de protecţie, donate pompierilor de compania Donalam

0
6 May 2021 17:25:25
Autor: Ionela Stănilă
Pompierii au primit căşti de protecţie performante de la compania Donalam FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Pompierii au primit căşti de protecţie performante de la compania Donalam FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Pompierii militari din Călăraşi au fost sprijiniţi cu echipamente de protecţie din partea S.C. DONALAM S.R.L. este vorba despre 25 de căşti de protecţie performante.

Pe parcursul acestei luni, S.C. DONALAM SRL, a sponsorizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgentă ,,Barbu Ştirbei” Călăraşi cu materiale de protectie individuală,  necesare în executarea intervenţiilor, punând la dispoziţia pompierilor 25 de căşti de protecţie performante. Nu este prima dată când această societate comercială vine în sprijinul pompierilor militarilor.
 
"Cu doi ani în urmă  prin bunăvoinţa aceloraşi oameni deosebiţi am primit bocanci, mânuşi şi centuri de siguranţă, materiale deosebit de importante necesare asigurării unei protecţii corespunzătoare a servanţilor la intervenţii. De asemenea, în anul precedent, în  starea de urgenţă, aceeaşi firmă venea în sprijinul salvatorilor cu o donaţie de 5.000 de măşti de protecţie de tip FFP 2.
 
Contractul a fost încheiat la sediul S.C. Donalam SRL, între reprezentanţii acestei societăţi şi reprezentanţi ai Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi. Aducem mulţumiri pe această cale, reprezentanţilor conducerii firmei, cât şi tuturor persoanelor care au făcut posibilă realizarea acestui proiect, materialele fiind extrem de utile salvatorilor în cadrul misiunilor la care participă zi de zi", a explicat plt.adj.şef Ovidiu Tătăranu, purtptorul de cuvânt al ISU Călăraşi.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Dialog halucinant între un preot şi o minoră în biserică. Ce a păţit fata la sfânta spovedanie VIDEO
 
Primarul comunei în care a fost ucis ursul Arthur: „A fost împuşcat legal. N-a avut ce să mănânce şi a venit la gospodăriile oamenilor”

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările