Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Evaluare. Candidaţii care vor să devină agenţi de poliţie, testaţi psihologic pe 25 şi 26 aprilie

0
18 Apr 2016 13:53:00
Autor: Ionela Stănilă
Candidaţii pentru posturile vacante din poliţie vor fi testaţi psihologic FOTO Adevărul
Candidaţii pentru posturile vacante din poliţie vor fi testaţi psihologic FOTO Adevărul

Candidaţii înscrişi la concursurile pentru ocuparea funcţiilor vacante din sursă externă, existente la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, vor susţine evaluarea psihologică în zilele de 25 şi 26 aprilie.


Evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi pentru ocuparea funcţiilor scoase la concurs de IPJ Călăraşi în data de 14 mai va avea loc la Colegiul Agricol „Sandu Aldea” din municipiul Călăraşi în zilele de 25 şi 26 aprilie 2016. Candidaţii vor avea asupra lor actul de identitate şi pix de culoare albastră.

Programarea nominală pe zile, serii şi ore se regăseşte pe pagina web https://cl.politiaromana.ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs şi la avizierele inspectoratului, unde vor fi publicate anunţuri cu precizări referitoare la programul desfăşurării tuturor probelor de concurs.

47 de locuri, scoase la concurs

IPJ Călăraşi  are vacante pentru angajarea din sursă externă 47 de locuri la posturile de poliţie comunale şi un loc pentru reîncadrare, funcţii pentru care s-au încris 549 de candidaţi.

Cei mai mulţi candidaţi sunt pentru posturile de poliţie din Roseţi, Dichiseni, Chirnogi, Dorobanţu, Grădiştea, Mănăstirea, Perişoru, Săruleşti, Ulmeni. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a demarat procedura de angajare din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent. Proba test va consta în 60 de întrebări de tip grilă.

Probe fizice

După parcurgerea şi promovarea evaluării performanţei fizice, candidaţii la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de agenţi prin încadrare din sursă externă vor susţine proba test scris, ce va consta într-un test de tip grilă, elaborat de către Comisia de concurs din cadrul IGPR din tematica şi bibliografia recomandată, având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le candidaţii şi va avea loc la data de 14 mai.


 Vă recomandăm şi:

549 de candidaţi vor să devină agenţi. Concursul este programat pe 14 mai

Ce probe sportive susţin candidaţii care vor o slujbă în Poliţie. Rezultatul testărilor nu poate fi contestat

Poliţia face angajări. Cine şi în ce condiţii se poate înscrie la concurs

Încep angajarile în Poliţie: primele recrutări sunt din sursă internă. La Vaslui, 16 agenţi vor ajunge ofiţeri

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările