Călăraşi

articolul anterior articolul urmator

Expoziţie de artă plastică la Biblioteca Judeţeană, dedicată micilor vizitatori

0
30 Sep 2020 17:55:06
Autor: Ionela Stănilă
Expoziţie de artă plastică la biblioteca din Călăraşi FOTO BJ Călăraşi
Expoziţie de artă plastică la biblioteca din Călăraşi FOTO BJ Călăraşi

Biblioteca Judeţeană „Alexandru Odobescu” din Călăraşi găzduieşte până pe 30 octombrie expoziţia de artă plastică „Mărturii Cromatice” care urmează a se vernisa pe 10 octombrie, ora 11.00.

„Cu grija dascălilor pentru generaţiile viitoare, artişti plastici profesionişti din Bucureşti şi Călăraşi, profesori ai Universităţii Naţionale de Arte, ai Liceului de Arte Plastice ‘Nicolae Tonitza’, membri ai Asociaţiei Filială Artă Plastică Religioasă şi Restaurare, aduc pe simezele Bibliotecii Judeţene ‘Alexandru Odobescu’ din Călăraşi expoziţia ‘Mărturii Cromatice’. Este o expoziţie dedicată micilor vizitatori ai bibliotecii, elevilor de la Secţia de Artă a Liceului Pedagogic ‘Ştefan Bănulescu’ din Călăraşi, precum şi vieţuitorilor boemului oraş de pe malul Borcei, întotdeauna gazde primitoare cărora le aducem astfel omagiul nostru ‘plastic’. Mulţumim pentru găzduire bibliotecii! Vă aşteptăm cu drag!”, a declarat Florian Mihăilescu, organizatorul expoziţiei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
Clotilde Armand anunţă că a câştigat Primăria Sectorului 1, la o diferenţă de peste o mie de voturi: „Am ieşit învingători, matematica a învins”
 
Medic cu leafă lunară de 36.000 de lei, acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă. Diana Bulgaru conduce Institutul de Medicină Legală Iaşi

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările